top of page

PERINNEKÄSITYÖPAJAT

Kaikki Kihin Green Caren pajat voidaan toteuttaa Kihin Tilalla Nurmijärvellä, asiakkaan toivomassa luontokohteessa tai luontolähtöisesti sisätiloissa tai urbaanissa ympäristössä. 

Toiminta räätälöidään asiakkaan tavoitteen mukaiseksi, esimerkiksi rentouttamaan, aktivoimaan tai ryhmäyttämään. Green Care -prosessin mukaisesti tavoitteet tiedustellaan asiakkaalta ennen tilaisuuden toteuttamista.


Pedagogisella ammattitaidolla ohjatut käsityöpajat ovat kaikille turvallisia. Kokemusta ja taituruutta ei tarvita. Osallistujat saavat vahvistavan ja elämyksellisen kokemuksen, josta jää taatusti mukava muisto.

PERINNEKÄSITYÖPAJAT

Antin ohjaamissa elämyksellisissä perinnekäsityöpajoissa pääset entisajan tunnelmaan ja saat kokemuksen esivanhempiemme kädentaidoista. Kaikki pajat toteutetaan ulkona: Kihin Tilalla jokivarren maaseutumiljöössä tai muussa asiakkaan toivomassa luontokohteessa. Luontolähtöiset käsityöpajat voidaan tuoda myös urbaaniin ympäristöön.


Ryhmä voi valita yhden tai useamman seuraavista pajoista:

  • ​Amuletin tai muun esineen taonta hiiliahjossa 1h​

  • Tuohikipon tekeminen ja siitä
    juoman nauttiminen nuotion äärellä 1h

  • Pajupillipaja 1h (keväisin)

  • Vuolemispaja 1h

  • Linnunpönttöpaja 1h

  • Muu toivekäsityöpaja 1h

Perinnekäsityöpaja voidaan yhdistää myös toiseen pajaan, kuten luontokylpyyn tai nuotioluentoon asiakkaan toiveen ja tavoitteen mukaisesti. 

Kihin Tilalla osallistujaryhmä voi virkistäytyä käsityöpajan yhteydessä myös nuotioeväillä.

IMG_20211021_120534.jpg
bottom of page